Så hittar du begagnade designmöbler online

Vad hade kunnat vara bättre än en samlingspunkt för människor som är intresserade av att köpa och sälja gamla designmöbler? Vilken tur är det inte då att detta faktiskt redan finns.

Blocket har lanserat en designsajt där ägare av designmöbler kan annonsera ut till försäljning för önskat pris. Intresserade köpare kan sedan ta kontakt med respektive säljare och förhoppningsvis komma överens om ett ägarbyte. Sajten fungerar i princip som Blockets huvudsida, men här är det istället tänkt att samla kvalitativa och unika möbler som kan göra stor skillnad i hemmets inredning.

Blocket Design fokuserar helt på exklusivare möbler och inredning med högre designgrad. På så sätt kan besökare med ett gemensamt intresse mötas och effektivisera handeln. Det kan vara svårt för någon som letar efter en specifik designmöbel att veta var man ska vända sig för att hitta en säljare av just den här möbeln och Blocket Design har därför som mål att underlätta för båda parter.

Designsajten innehåller allt som kan behövas inom inredning till hemmet som exempelvis stolar, bord, keramik och lampor. Produkterna kommer från några av de allra främsta formgivarna och utbudet varieras efter trender och sökningar. Detta är alltså din chans att kunna uppdatera och förvandla ditt hem med föremål som inte många andra har. Ibland är det enkelt och praktiskt att ta en tur till ett välkänt varuhus och köpa på sig möbler samt inredningsprylar, men det negativa är att du sannolikt kommer hitta samma stil många andras hem. Genom att istället använda Blocket Design kan du sätta en personlig touch på ditt hem och hitta inredning som andra senare kommer vara väldigt nyfikna på.

Fynda på Blocket Design!

Blocket Design kom till efter att Blockets satsning på modekategorin tagit fart efter att deras tillfälliga projekt blev större än väntat. Modeannonserna hamnade på en helt annan nivå och grundarna bestämde sig därför för att följa samma fotspår när det gäller designmöbler och inredning. Detta för att gynna både köpare och säljare. Några av de stilar som ofta efterfrågas hos Blocket är klassiskt, retro, nostalgi och industri, medans några av de möbler som hamnar högt upp är soffor, skrivbord och skåp. Allt detta och lite till kan finnas hos Blocket Design och skulle du någon dag trötta på det föremål du köpt kan du alltid lägga upp en egen annons till försäljning.